mine lopper de hopper

Istandsættelse

Kontakt os i dag

Istandsættelse i Sønderjylland

Mine Lopper De Hopper tilbyder en bred vifte af istandsættelsestjenester til både privat og erhverv. Vi befinder os i Sønderjylland, men kører rundt i hele Danmark, så vi kan hjælpe alle vores kunder!

Vi står altid klar til at give dine omgivelser nyt liv og skabe et rum efter dine ønsker og behov. Uanset om det gælder din lejlighed, dit hus eller din virksomhed, så er vi der for at levere det bedste resultat.

Vi hjælper bl.a. med istandsættelse af lejligheder, huse, virksomheder og hoteller.

Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig eller din virksomhed.

Kontakt os i dag

Fra indflytning til fraflytning

Når det er tid til enten indflytning eller fraflytning, så står vi klar til at gøre overgangen så god som muligt. Vi hjælper med alt fra mindre reparationer og maling til rengøring af hele hjemmet. Vi sørger for, at det hele forløber bekymringsfrit og uden problemer!

Rengøring og et friskt pust

Nogle gange kræver det bare en god og grundig rengøring for at give et rum nyt liv! Vores omfattende rengøringsservice står klar til at fjerne støv, snavs og pletter fra top til bund, så dit hjem skinner som nyt, når vi er færdige. Vi hjælper yderligere med at rydde op og organisere dit hjem, så du kan have mere overskud i din hverdag.

Få et tilbud

Kontakt os i dag

Har du brug istandsættelse af dit hus, lejlighed eller virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde eller få et tilbud.

hCaptcha